Zatvori

O KRYOLAN-U

 

KRYOLAN. ŠMINKA JE NAUKA.

Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.

Kryolan snabdeva filmsku, pozorišnu i televizijsku industriju preko 75 years godina, što nas čini jednim od vodećih svetskih brendova. Zahvaljujući našem širokom asortimanu od preko 16 000 proizvoda za šminkanje kao i opreme visokog kvaliteta, i dalje predstavljamo prvi izbor za šminkere.

Sedište Kryolan-a nalazi se u Berlinu, odakle hemičari razvijaju naš profesionalni asortiman preko šest decenija. Za ovo vreme, stvorili smo i usavršili 750 intezivnih nijansi u preko 16 000 proizvoda, koji se u ovom trenutku koriste u preko 80 zemalja širom sveta, na svim kontinentima.

Naši kvalifikovani hemičari neprestano razvijaju nove proizvode i tragaju za sirovinama izuzetnog kvaliteta što je dovelo do razvijanja našeg Dermacolor asortimana, koji je privukao pažnju kliničkih dermatologa širom sveta.

Profesionalna razlika

Ono što razlikuje Kryolan od drugih brendova šminke, i profesionalnih i drugih, jeste naša posvećenost ispunjavanju potreba i želja profesionalnih šminkera. Za svaki sektor postoje posebna očekivanja. Na primer, pozorišna šminka mora da bude izuzetno izdržljiva, te proizvodimo samo formule koje se mogu nositi sa pritiscima te industrije:
  • Svaki od naših proizvoda je uspešan na pozornici i na kameri, čak i pod HD osvetljenjem i u filmskim uslovima
  • Svi naši proizvodi su veoma dugotrajni, ali i udobni za nošenje
  • Svaka formula koju razvijemo je veoma pigmentovana i intezivne boje
  • Koristimo sastojke visoke čistoće čime se dobija nendmašiva kompatibilnost sa kožom
  • Garantujemo Vam kontinuitet boje, što znači da možete rekreirati slične izglede iznova i iznova
  • Naš brend nudi najviši stepen bezbednosti i pouzdanosti proizvoda – što je savršeno za profesionalno okruženje
  • Veliki broj naših proizvoda je pogodan i za svakodnevnu upotrebu.

Naša medicinska uverenja

Oduvek smo pravili vrhunske proizvode. Štaviše, sirovine koje koristimo su najveće čistoće koja prevazilazi zahteve i očekivanja za kozmetiku.

Naš glavni cilj je da ispunimo izvanredne standarde kvaliteta. Zato sarađujemo sa vodećim dermatolozima i neprestano sprovodimo kliničke testove kako bismo obezbedili sjajnu kompatibilnost sa kožom.

Takođe nam je zadovoljstvo da istaknemo da smo oduvek odbijali da testiramo naše proizvode na životinjama. Nijedan Kryolan proizvod nikad nije bio testiran na životinji.

Što se tiče doslednosti boja, takođe prednjačimo u tehnološkom pogledu. Većina nijansi se u našim laboratorijama kontroliše pomoću foto-spektrometra, sprave koja se najčešće koristi u naučnim laboratorijama i koja meri i nadgleda boje sa najvećom mogućom preciznošću.

 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER