Trendovi

Ekspresivni i raznobojni lookovi–
Trend Look '21

Ovogodišnji trend zasnovan je na naglašavanju šminke očiju. U sedećim člancima na blogu predstavićemo Vam vrlo živopisne, zabavne i razigrane grafičke lookove za oči koji su sve samo ne stereotipni.
Sada se fokusiramo na senke za oči u plavim i sivim tonovima. Naši šminkeri stvorili su ove lookove kako bi Vam oči došle do izražaja, dajući Vam vrhunski izgled koji ruši stereotipe i namerno će promeniti oblik Vašeg lica. Intenzivni pigmenti u boji imaju ogroman uticaj, kao i odvažna šminka očiju umesto klasičnog izgleda.

Svaki look ima svoju priču. Ovogodišnji trend look ne odnosi se samo na boje, teksture i tehnike šminkanja, već na zabavu, sunce, savete i trikove za sve stvari povezane sa životom, lepotom i zdravljem. Želimo da zaronite u svet make-up lookova koje smo kreirali i dobijete letnji osećaj samo gledajući naše kreacije. Ako ćete nastaviti pratiti i pridružiti se našem putovanju kroz leto, ne zaboravite nas pratiti na Instagramu @kryolanofficial.

Upute: Odvažan look na očima 1. dio: Plavo/sivo
Tutorijal: narandžasta i plava boja na kapcimaNanesite bazu HD Cream Liner (aqua) preko kapka blendajući je prema pregibu kapka. Izblendajte boju do unutrašnjeg i vanjskog ugla oka kako biste postigli naglašenost na obe strane. Od vanjske tačke nastavite nanositi boju ispod oka duž donje linije trepavica. Dodajte dubinu i definiciju donjeg kapka i donje linije trepavica pomoću Mat senka za oči (night blue).

Da biste kreirali detalje na kapku, upotrebite zaobljenu četkicu i iscrtajte željene oblike boje pomoću shimmerastih masnih boja. Na vodenu liniju oka nanesite HD Cream Liner (fruity orange). Dovršite izgled nanošenjem Lash Innovation maskara (black) na gornje i donje trepavice.
Tutorijal: Disco Make-up look

Započnite sa nanošenjem i blendanjem male količine Supracolor 8 ml (517) za efekat smokey eye, sa koncentracijom boje na vanjskoj ivici oka. Ovo će pojačati boje senki. Takođe, povucite laganu liniju pomoću Supracolor 8 ml (517) iznad linije pregiba, u unutrašnjem delu oka. Nanesite Mat senka za oči (moondust) na vanjski pregib kapka i izblendajte ovu nijansu i duž donje linije trepavica. Lagano sjedinite rubove Moondust boje sa Mat senka za oči (titan). Ovu nijansu nanesite da formirate osnovu linije koja je nanesena pomoću Supracolor 8 ml (517). Laganim pokretima nanesite Mat senka za oči (AB 69) kako biste uklopili sve boje te dodajte akcenat ove boje na kosti obrve i unutrašnji ugao oka. Nanesite malu količinu Baza za senke od centra kapka do kosti obrve. Ovo će biti Vaša baza za metalik pigment. Utapkajte Pure pigmenti metallic (pure silver) kako biste postigli snažan metalni odsjaj kroz dizajn. Na vodenu liniju oka nanesite HD Cream Liner (snow) i upotpunite konačan izgled nanošenjem Lash Innovation maskara (black) na gornje i donje trpavice.

Tutorijal: Lagano konturisanje

Nanesite HD Cream Liner (snow) na mobilni dio kapka do kosti ispod obve. Ovo vam pomaže u naglašavanju snažne, živopisne senke na očima. Započnite sa Variety senke za oči sa 18 boja (V 2) Tirkizna kao prelazna nijansa koja započinje od pregiba kapka kako bi se postigao mekani graduisani winged izgled. Za dodavanje dubine nanesite na pregib nijansu H21. Ovo će osigurati jači kontrast u odnosu na tirkiznu boju. Nanesite Mat senka za oči (petrol) u unutršnji ugao oka i laganim potezima ispod oka kako biste kako biste formirali lep prelaz prema tirkiznoj nijansi i naglasili rub. Da biste naglasili donju liniju pomoću nijanse Petrol, upotrebite trouglastu spužvicu od lateksa za čišćenje i izoštravanje.

Pomešajte Baza za senke sa Pure pigmenti metallic (pure blue) kako biste stvorili kremastu podlogu koja omogućava bolje nanošenje i prijanjanje pigmenata. Nanesite smesu na sredinu kapka da deluje kao žarište, zatim preko nanesite metalik pigment u plavoj boji, za dodavanje svetlucavog finiša zajedno sa Glamour Sparks (blue) za dodatno svetlucanje. Takođe, nanesite malu količinu Glamour Sparks Blue u unutrašnji ugao oka.

Koristeći Ajlajner (blue), nanesite tanku zakrivljenu liniju u unutrašnji ugao, sledeći prirodni oblik i konturu oka, vrhom četkice za oštriju, tanju liniju. Počevši od kraja linije trepavica, izvucite oštru liniju pomoću Eye Liner Blue. Crtajte preko linija kako biste stvorili obris krila linije. Zatim kosom četkicom ispunite liniju, vodeći računa da se zadrži prvobitni oblik te u konačnici-sve upotpunite nanošenjem Faceliner (10) i Lash Innovation maskara (black).