Pro saveti

Kako izgledati savršeno na Zoom pozivu za praznike

Zbog trenutne situacije, mnogi od vas proveli su poslednjih nekoliko sedmica ili čak meseci radeći od kuće, održavajući dnevne ili sedmične sastanke na Zoomu i sličnim platformama. Takođe, puno božićnih i novogodišnjih zabava održaće se online. Iako bismo svi više voleli zabavu u stvarnom životu, gledajmo na to kao na sjajnu priliku da skinemo široku odeću i doteramo se.
Sve posložite na način da zaista izgleda kao da ste raspoloženi za božićni ili novogodišnji parti! A sada ćemo vam reći kako to postići.

Postavite prazničnu zoom pozadinu

Kada je vreme za zabave, pozadinu ispred koje se snimate prilagodite u skladu s tim. Dakle, rešite se svih diskretnih standardnih uredskih pozadina i idite na veselu božićnu pozadinu. Vaše kolege bi trebale videti da ste se malo potrudili i da biste bili sjajna osoba za zabavu u stvarnom životu. Da li je vaš stan lepo uređen za Božić? Onda ste spremni za poziv.Nakon što postavite mesto i uredite pozadinu, pobrinite se za osvetljenje. Ako imate ring light lampu ili Glamcor rasvetu, postavite je oko 30 centimetara iznad razine očiju. Tako će vaše lice biti ravnomerno osvetljeno s prednje strane. Međutim, bolje je ako imate nekoliko izvora svetlosti ili stolnih svetiljki. Postavite svetiljku s leve i desne strane na određenoj udaljenosti od vas. Svetlo bi trebalo lagano dolaziti s prednje strane i blago padati ustranu. Možete postaviti drugu lampu iza sebe na način da se ne vidi u kameri. Tri izvora svetlosti trebala bi se sastati u sredini (s vama kao središtem). Nemojte se oslanjati na dnevnu svetlost za svoju Zoom božićnu zabavu, jer će se verovatno održati vrlo kasno naveče.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, vaša internetska veza igra ključnu ulogu. Nemojte se oslanjati na svoj WLAN, postavite i žičanu vezu. Postavite svoj kompjuter ili laptop tako da ne bude u blizini uključenih uređaja kao što su veš mašina ili TV.

Frizura i šminka za Zoom party

Nakon što je vaša postavka za snimanje savršena, vreme je za stajling. Kada je kosa u pitanju, pokušajte dodati zanimljiv detalj ili uraditi minimalnu promjenu svoje uobičajene frizure. Od razdeljka po sredini glave napravite razdeljak sa strane, ili od razdeljka sa strane, kosu podelite po sredini - mala promena često čini čuda.

Pređimo sada na temu šminkanja: ovdje je prva i glavna stvar stvoriti konturu. Digital Complexion kremasta podloga ili Digital Complexion tečni puder su naročito pogodni za šminkanje jer se izvrsno ponašaju ispred kamere i čine da vaša koža izgleda fotošopirano.

Za lagani sjaj na obrazima, Shimmering Event tečni puder je baš ono što vam je potrebno. Nanesite Glamour Glow za malo boje i dodatnog sjaja. Naglasite jagodice, nos, čelo i viličnu kost malo više nego inače, tako da se vidi na kameri.

Naglasite oči ili usne bojom po svom izboru kako biste svom izgledu dali lični pečat. Ako odlučite koristiti veštačke trepavice, ne zaboravite ih prilagoditi tako da odgovaraju vašem obliku očiju. To možete učiniti tako da po potrebi izrežete trepavice i pričvrstite ih na vanjski ugao oka. Glitter je uvijek dobar izbor kada je božićna zabava u pitanju. Ne zaboravite koristiti biorazgradivi proizvod kao što je [proizvod 02961/00 True Nature Glitter]115806_0[/proizvod] koji je uglavnom izrađen od prirodnih materijala. Na ovaj način činite nešto dobro za sebe i okolinu. Ako popijete ili jedete bilo što tokom zabave, takođe preporučujemo korištenje Lip Stain ruž za usne u nijansi po vašem izboru – za tu dodatnu izdržljivost.

Must-haves proizvodi naših make-up artista

Leanne, Kryolan Pro Team (London, UK): 'Digital Complexion kremasta podloga stvara odličnu bazu i čini da koža izgleda savršeno ispred bilo koje kamere. Moja apsolutna preporuka za Zoom zabavu.'

Stefanie, Kryolan Make-up Artist iz Njemačke: 'Veštačke trepavice su sve! Preporučujem TV 1 i TV 2 za izgled koji je dovoljno prirodan a opet se ističe.'

Cuan, Kryolan Pro Team (Južnoafrička republika): 'Preporuke za naš novi True Nature Glitter. Zlatna nijansa je jednostavno savršena za sve praznične lookove. Jako mi se dopada to što su biorazgradive i s najmanje 68% sastojaka prirodnog porekla.'