Pro saveti

Must-have proizvodi za svečani božićni izgled–
preporuke naših make up artista

Da li ste već zamislili kakvu šminku ćete imati za Badnjak i Božić? Ako se još uvek niste odlučili, naši make up artisti Vam mogu pomoći tako što će Vam otkriti svoje tajne i svoje favorite. Ovo su top proizvodi naših profesionalnih šminkera širom sveta.
Steffi, Make-up Artist Kryolan Njemačka:
"Ne mogu se odlučiti za samo jedan proizvod. Ja bih išla na sve što daje sjaj i sve što svetluca. Definitivno bih preporučila Glamour Glow, Holografski pigmenti, ili Satin Powder 40 g. Poslednja dva proizvoda i svakodnevnom običnom izgledu daju ono nešto"

Sanah, Make-up Artist Kryolan Francuska:
"Moj apsolutni favorit ove godine: Lip Stain ruž za usne. Od početka 2020., nosimo maske većinu vremena, tako da bi bilo uzbudljivo opet naglasiti usne. Lip Stain ruž za usne je odličan proizvod koji osobno preporučujem mnogima, jer daje mat finiš i ne razmazuje se. Tako da, ne ostaje ni na maski."

Cuan, šef Make-up tima Kryolan Južna Afrika:
"Smatram da su Pure pigmenti metallic (pure gold) i Pure pigmenti metallic (pure orange) must-have proizvodi. U zavisnosti od četkice kojom nanosite proizvod, možete ih koristiti kao senke za oči ili za detalje koji će dodatno naglasiti vašu šminku. Posebno je zlatna boja ta koja daje svečani izgled!"

Leanne, Pro Team Kryolan UK:
"Ja sam veliki fan Clean & Care series. Na kraju krajeva, dobra i negovana koža je najbolja baza za šminku. Posebno tokom hladnih zimskih meseci (ovde u Evropi), grejanje i nagle promene temperature, nepovoljnu utiču na kožu. Kao ekstra dodatak, linija Clean & Care je veganska i sadržava ekstrakte biljaka."