Trendovi

Odvažni metalik trendovi

Ove sezone nadahnuti smo ukrštanjem stvarnosti i virtualnog sveta. Klasični izgled pojačan je bojom, dimenzijama i teksturom.

Kontrastna i dramatična paleta boja definiše naglašene dizajne i oblike, s futurističkom notom. Pure Metallic pigmenti savršeno odražavaju prethodno spomenuto raspoloženje. ''Folija efekat'' koji daju i iluminirajuća svojstva, glavna su osobina trenutnih trendova, raspon boja ide od hladnih i tamnih nijansi poput sutona, do hiper-zasićenih boja. Ove sezone je vreme da istražimo alternativne stvarnosti.

Mixing Medium-tečnost za mešanje pigmenata

Otkrivamo još jedan nivo hipnotizirajućih Pure Metallic pigmenata pomoću tečnost za mešanje. Ova tečnost na bazi vode pretvara blistavi prah u tečni metal. Ovaj proces zaista liči na nešto što smiruje živce. Kako se pigment topi u tečnosti, bogata vibrantna boja postaje trenutno reflektirajuća i pruža neku vrstu satisfakcije za naša osetila. Ovaj učinkoviti proizvod ne samo da nam omogućava da postignemo ključne trendovske efekte sa svojim svojstvima refleksije svetlosti, već pored toga stvara pečat nad pigmentima, odnosno zaštitni sloj, koji ih čini izdržljivim, vodootpornim i otpornim na razmazivanje, a vrlo jednostavnim za primenu.