Trendovi

Pop of Soda

U svetlu onoga što je stvoreno kao 'nova norma', naši su se životi preokrenuli i kao rezultat vidimo nove trendove koji niču, evoluiraju i razvijaju se. Sveprisutno digitalno doba sada je postalo velik deo naših društvenih događaja i osobnih angažmana, linije između onoga što je ‘stvarnost’ i onoga što je digitalno nejasne su i zamagljene na način koji pre nismo iskusili.
Budući da smo prigrlili promene kojima smo se svi morali prilagoditi, naše prihvaćanje ove new age digitalne interakcije postalo je norma u današnjem društvu. Kroz ovu internetsku bitnu interakciju na nas sve više utču digitalni prikazi, nadahnuća se stvaraju kroz vizualne koncepte kroz koje skrolamo na Instagramu ili slike koje ne možemo a da ne lajkujemo. Zbog ovog ogromnog porasta vremena provedenog gledajući u ekran tokom našeg svakodnevnog života, nije iznenađujuće da ono što vidimo počinje stvarati naše stilove. Trendovi i moda uvek su bili oblikovani trenutačnim zbivanjima i globalnim događajima, pa svi razumemo da će posljednjih nekoliko meseci zauzvrat uticati na naš izgled. Kada su maske za lice postale dio naše svakodnevne garderobe, uopšte nije trebalo dugo vremena da postanu novi modni dodaci, sa bezbroj uzoraka, šivene po meri ili personalizirane. Pa kako se to filtrira do šminke?
Budući da mnogi od nas moraju prekriti pola lica dok su u javnosti, ostaje nam jedan način da damo pečat svojoj pojavi, ostavimo dojam i iskočimo iz mase, svojim očima! U novim uvjetima koji se pojavljuju, mnogi od nas traže način kako da se ponovo izraze kroz modu i šminku dok je svakodnevica postala ekstremnija, kao i naš ukus.
Potreba za ekspresivnom kozmetikom je u porastu. Futuristički sasvim neobični dizajni biće promovisani unutar sveta lepote, boje i teksture odabraće se ne samo kako izgledaju oku, već i dojmu koji ostavljaju na digitalnim zaslonima. Veće, svetlije, smelije, ključne su reči koje opisuju kretanje trendova prema novom digitalnom dobu. Sigurni smo da smo svi iskusili kako se šminka može vizualno promeniti od vašeg ogledala do one objave na Instagramu, boje mogu izgledati mekše i ono što se osobno čini snažnim, nekako je prigušeno na ekranu.
Dakle, da bismo se istakli, moramo pojačati sve u svakom smislu. Jednobojni trend boja, u različitim teksturama, savršen je izbor kada je u pitanju predstavljanje tog novog digitalnog koncepta, udruživanje više nijansi u istoj lestvici nijansi i tona trenutačno utiču i ispunjavaju naše želje za individualnošću i osećajem sebe. Kako se pripremamo za oproštaj od leta, ovi nadolazeći trendovi videće kako svi renoviramo svoj izgled. Došlo je vreme da svi napravimo korak u budućnost kozmetike u boji i pronađemo svoje mesto u njoj. Za ova dinamična vremena usvojiće se mantra ‘nova normalna, nova ja’ i dolazimo do vas na svakom koraku.