Kako da

Beauty Glam - Izgled 4

Prefinjeni glamur je bez sumnje suština ovog izgleda. Tradicionalni stil sa savremenim uticajem boja stvara auru misterioznosti. Oči, ukrašene klasičnim smokey stilom, obiluju toplim tonovima i srodnim hajlajtima. Sinergija sjajnih i mat pigmenata uspostavlja savršenu ravnotežu. Obrve su nežne ali oblikovane i tako uokviruju foksu ovog izgleda. Koža je raskošna sa zlatnim hajlajterom i blistavim tenom. Usne upotpunjuju obraze sa rozikastim nijansama i malo sjaja koji ublažava fokus. Moderni pristup klasičnom stilu.
Korak 1Shimmering Event tečni puder (gold) se nanosi na najviše delove lica uz jaču koncentraciju na obrazima. TV Paint stik se potom nanosi kao baza, a odgovarajuće nijanse se biraju i za posvetljivanje i konturisanje. Dermacolor Camouflage krema 4 g se nanosi na T-zonu i ispod očiju za efekat posvetljivanj. Pomoću Dual Finish paleta sa 6 boja (Modelling) lice se setuje, a konturi pojačava intezitet. Glamour Glow (natural tan) se zatim utapkava na najviše delove obraza.
Korak 2Satin puder (SP 244) se nanosi na očni kapak i ispod donje linije trepavica. Iz palete Variety senke za oči sa 18 boja (V 6) nanosi se nijansa ‘RB62’ na pregib oka i ispod donjih trepavica. Nijansa ‘SA131’ se nanosi kako bi potamnila spoljni okvir očiju. Iz iste palete, nijansa ‘Rose Quartz’ se nanosi u unutrašnje uglove oka kao hajlajter. Malo Mat senka za oči (deep black) ise utapkava uz liniju oka. Dermacolor Light Mascara se nanosi na trepavice, Puder za obrve a Eyebrow Forming Gel definiše obrve.
Korak 3Prvo se nanosi sama Faceliner (34) is olovka kako bi definisala okvir usana. Zatim se vrh omekšava Make-up Blend i popunjavaju se usne. Potom se Lip Stain ruž za usne (gospel) utapkava preko donje i gornje usne u slojevima za postizanje intezivnog finiša.

Sloj High Gloss sjaj za usne (illusion) sjaja za usne kreira bogat i sjajan finiš. Dual Finish paleta sa 6 boja (Modelling) se potom nanosi kako bi usavršila kožu, pojačala intezitet kontura i kontrolisala sjaj tamo gde je to neophodno.

Korišćeni proizvodi