Kako da

Beauty Glam - Izgled 5

Vizija snage sa primamljivom nežnošću. Oči su smele, a istovremeno i izuzetno očaravajuće. Dubina tamnih pigmenata koje uokviruju oči dodaju intezitet, dok toplina okolnih nijansi pruža delikatnost, ublažavajući celokupan utisak. Intezivni hajlajt u unutrašnjem uglu oka otvara oči i dodaje dramatičan efekat izgledu. Koža zrači zdravim sjajem a na obraze su naneti tonovi rumenila srodni onima na očima i usnama što ujedinjuje celokupan izgled i stvara harmoniju. Usne su definisane, ali suptilno popunjene satinskim finišem koji ističe moćne oči.
Korak 1Shimmering Event tečni puder (amber) se nanosi na najviše delove lica. Mešavina Dermacolor Camouflage krema 4 g i Make-up Blend prikriva nesavršenosti pre nanošenja Ultra Foundation kao baze. Korektor sa četkicom u odgovarajućim nijansama nanosi se kao hajlajter i kontura pre nego što se lice setuje Dual Finish. Mat senka za oči (oak) i Mat senka za oči (congo) blenduju se ispod jagodičnih kostiju kao dodatna kontura pre nanošenja Glamour Glow (bronzing sun) na vrhove.
Korak 2HD Cream Liner (cacao) se nanosi na pokretni deo kapka i blenduje u obliku badema. Mat senka za oči (maroon) i Mat senka za oči (red brown) se utapkavaju na očni kapak i ispod donje linije trepavica. HD Cream Liner (ebony) se koncentriše blizu gornje i donje linije trepavica i blenduje Mat senka za oči (deep black) senkom preko za postizanje smokey efekta. Holografski pigmenti (rainbow)se nanosi na unutrašnji ugao oka. Obrve se definišu Puder za obrve pre nanošenja Dermacolor Light Mascara.
Korak 3Eyebrow Forming Gel se nanosi kroz obrve kako bi pružio prirodan finiš i učvrstio obrve. Potom, vrh Faceliner (24) olovke se umoči u Make-up Blend pre definisanja oblika usana. Zatim se Faceliner nanosi preko cele površine usana kao baza. Zatim se Lip Stain ruž za usne (blues) ruž za usne pažljivo utapka na usne u tankim slojevima za postizanje finiša sa punom pokribvnom moći.

Za kraj, Holografski pigmenti (kaleidoscope) se utapkavaju na jagodice obraza za pojačavanje inteziteta topline i sjaja.

Korišćeni proizvodi