Kako da

Digital Complexion izgled 1

Korak 1Priprema kože vrši se nanošenjem Dermacolor hidratantna krema na celo lice, nakon dubinskog čišćenja sa Natural Cleansing Losionom za čišćenje lica iz linije Clean & Care. Da bi se postigla zaglađena koža, lice se zatim hidratizira i zagladi upotrebom prajmera za suvu kožu. Tamni podočnjaci neutralizirani su pink salmon nijansom sa crvenim pigmentom.
Korak 2Za pokrivanje neutralizirajućih boja i maskirajući efekat, Digital Complexion korektor (P 02) i Digital Complexion korektor (O 12), međusobno se pomešaju i zatim lagano utapkaju, s ciljem posvetljenja područja ispod očiju. Digital Complexion tečni puder korišćen je kao podloga. Digital Complexion tečni puder (O 15) i Digital Complexion tečni puder (P 02) pomešani su na Pločica za blendovanje šminke pomoću Špatula za mešanje šminke. Proizvod se zatim nanese preko celog lica i izblenda.
Korak 3Digital Complexion kremasti puder u svetloj nijansi nanosi se za highlight, na vrhu jagodičnih kostiju, na sredini nosa i na kost ispod obrve. Digital Complexion kremasti puder može se koristiti i za senčenje i koristi se za nežno oblikovanje kontura lica. Nanose se pomoću mekanih četkica Blue Master Multi-Purpose Blender četkica, velika. Digital Complexion puder u prahu nanosi se radi kontrole sjaja tamo gde je potrebno. Za postizanje finalnog izgleda, kremasti ruž za usne dodaje tračak boje i HD Cream Liner (cacao) koji se nanosi uz liniju trepavica.

Korišćeni proizvodi