Kako da

#summerhigh

Dok sezonski trendovi dolaze i odlaze, čini se da jedan ne ide nigde - Sjaj za usne je sve trenutno! Razvijajući se iz prošlih trendova mat usana, sada je sve u tom sjaju! Fokusirajući se na naš ikonični asortiman High Gloss sjajeva za usne, želimo da vas inspirišemo kako možete malo da promenite svoj izgled! High Gloss je dostupan u različitim finišama, uključujući potpunu pokrivenost, gliter i prozirni sjaj, ali sve sa super modernim sjajem. Bez obzira da li ga nosite samog, preko ruža za usne ili pomešanog sa pigmentom, to zavisi od vas, a kao i uvek u Kryolan-u, bićete razmaženi velikom količinom izbora!
Izgled 1
Odličan savet je da pripremite usne prvo sa Baza za senke. Korišćenje sintetičke guste i čvrste ravne četkice, poput Blue Master Defining Lip četkica, omogućava Vam veću kontrolu i lakšu aplikaciju. Stavite High Gloss sjaj za usne (fashionista) na Pločica za blendovanje šminke pomoću aplikatora iz pakovanja, a zatim stavite proizvod na četkicu i započnite nanošenje na sredini usana. Pažljivo definišite kupidov luk pomoću zaobljenog vrha četkice, a zatim nanesite na donju liniju usana pomoću prave ivice. Na kraju izgladite High Gloss sjaj od središta ka uglovima usana. Slojevi se mogu dodati za lične preferencije pokrivanja.
Izgled 2
Pripremite usne za početak sa Baza za senke. Za ličnu upotrebu može se koristiti četkica na aplikatoru. Ili, ako više volite, sintetička četkica poput Premium četkica za usne je savršena. Kada koristite četkicu iz pakovanja, ne pumpajte aplikator previše jer to može potisnuti mehuriće vazduha koji mogu biti vidljivi nakon nanošenja. Započnite s kupidonovim lukom i nanesite High Gloss sjaj za usne (candy) do linije usana. Zatim premažite sjaj u sredini donje usne do linije donje usne. Na kraju, okrenite četkicu po celoj dužini i izgladite High Gloss sjaj ka uglovima usana. Pritisnite usne zajedno kako biste osigurali ravnomerno prekrivanje.

Korišćeni proizvodi