Kako da

Svečana božićna šminka

Korak 1Kada ste očistili i pripremili kožu, nanesite vrlo tanak sloj Ultra podbaza da hidratizirate i pripremite kožu prije nego što nanesete Digital Complexion range (Concealer, Fluid, and Cream Foundation) da stvorite besprekornu podlogu.
Korak 2Bronzer, hajlajter i rumenilo nanesite preko podloge, da dobijete decentan sjaj. Za to, Shimmering Event tečni puder (golden beige) lagano utapkajte na jagodice, koristeći Unicorn Perfecter sunđer. Zatim, mešavinu nijansi iz Dual Finish paleta sa 6 boja i Glamour Glow u tankom sloju.
Korak 3Obrve su počešljane prema gore pomoću Gel za obrve. Nakon toga HD Cream Liner smo naneli na kapke i lagano blendali da dobijemo bazu za smokey eyes. Naša šminkerica Rosie koristi nijansu HD Cream Liner (cacao) i HD Cream Liner (sienna) pomešane zajedno. Za dodatnu dimenziju i malo sjaja, utapkajte preko baze pigment HD Living Color pigmenti (topaz) .
Korak 4Velikodušno nanesite maskaru Lash Revolution maskara i dobro počešljajte njome i donje i gornje trepavice. Usne obrubite olovkom i nanesite sjaj. Faceliner (24) je odličan proizvod za iscrtavanje usana. Liniju lagano izblendajte da ne bude oštra pa nanesite sjaj High Gloss sjaj za usne (crystal rose). Da dodate još dodatnog sjaja i glamura, koristite Glamour Sparks (copper) kojeg ćete natapkati na centar usana.
Korak 5Da kompletirate ovaj look, Translucent puder 60 g (TL 1) zahvatite tuferom za puder i utisnite ga u područja na licu koja su sklona prosijavanju tokom večeri (ispod očiju, nos, brada, čelo). Nakon toga True Nature Glitter (silver) nanesite u unutrašnje uglove oka i lagano podignite do pregiba kapaka da dobijete blagi ombre efekat.
Najbolji efekat se dobije ovako: Nanesite HD Cream Liner (sun kissed) na unutrašnje uglove očiju, i to u debljem sloju, a preko natapkajte gliter. Tako će se šljokice odlično zalepiti i fiksirati, a vi ste spremni za božićnu zabavu.

Korišćeni proizvodi