Kako da

Trendlook SS21 Look broj 1

Korak 1Najpre, nijanse 070G i G82G iz Shimmering Vision paleta sa 18 boja (Standard) pomešane su kako bi stvorili svetlu, a ipak živu nijansu plave boje. Ovo se nanosi na čitav pokretni dio kapka, u unutrašnji kut, i blenda se do čela i prema slepoočnici kako bi se vizuelno izdužio oblik oka. Mat senka za oči (caribbean) se zatim nanosi na sredinu pokretnog dela kapka i blenda kako bi se postigao veći intenzitet boje i tako daje meki prelaz od kapka do rubova senke. Zatim se na to nanosi lagani sloj Mat senka za oči (azure) kako bi se uskladio sa detaljima koji su kasnije naneseni na ruke i uho. Za završetak šminkanja očiju, na gornje i donje trepavice nanosi se lagani sloj Lash Innovation maskara (black).
Korak 2Potom se doda detalj na uhu koristeći isti Ajlajner (white) i Refil za mat senku za oči (azure). Linije i tačkice se nanose pomoću četkice za izvlačenje linija, kako bi se postigla što veća preciznost.
Korak 3Zatim se beli detalj dodaje na ruke pomoću Ajlajner (white). Linije i male tačkice crtaju se na ruku pomoću četkice sa tankim vrhom, za složene detalje i ukrase. Zatim se na ruke crta plavi detalj koji se veže i nadopunjuje i šminku za oči i beli detalj koji je prethodno nanesen. Za ovaj korak se Mat senka za oči (azure) sastruže i stavlja na pločicu za mešanje, a zatim se dodaje nekoliko kapi Fiksator za Cake ajlajner pri čemu se dobije tečnost koja se sama setuje, a nanosi se pomoću četkice sa tankim vrhom, kako bi se dodali dodatni detalji i ukras dizajnu.

Korišćeni proizvodi