Kako da

Trendlook SS21 Look broj 2

Korak 1Uzmite malu količinu Baza za senke i pređite preko celog oka; ovo će pomoći da se senka bolje fiksira. Svaka boja će se utisnuti na kapak i uklopiti u sledeću boju. Započnite sa Mat senka za oči (azure) u unutrašnjem kutu oka, a zatim uklopite tu boju sa Mat senka za oči (paradise), Mat senka za oči (flirt), i konačno na kraju sa Mat senka za oči (lemon).
Korak 2Ponovite isti postupak ispod donje linije trepavica. Dodajte malu količinu Holografski pigmenti (atmosphere) preko Mat senka za oči (azure) za sedefasto-biserni efekat. Istaknite unutrašnji kut oka i kost ispod obrve pomoću Mat senka za oči (white).
Korak 3Aktivirajte Aquacolor 8 ml (080) pomoću kapljice vode i pomešajte do kremaste teksture. Pomoću Professional zaobljena četkica 0 nanesite boju kako biste stvorili grafičku liniju koja započinje od unutrašnjeg kuta oka, a zatim se proteže duž oka. Formirajte trokut koji se vraća na vanjsku ivicu oka. Na vodenu liniju oka nanesite HD Cream Liner (aqua). Upotpunite izgled očiju nanošenjem Lash Innovation maskara (black) na gornje i donje trepavice.

Korišćeni proizvodi