Zatvori

VESTI


Drugi International MUA Festival by Love Rich je pred nama!

OBJAVLJENO 27. MAY 2019
Podeli:  
Nakon ogromnog uspeha prvogInternational M.U.A. Festival by LoveRich, ovaj jedinstveni događaj se vraća i ove godine, ovoga puta u Madridu. Isti tim, drugi grad!

Manifestacija će obuhvatati sve aspekte make up-a, od takmičarskog dela za studente i profesionalce, master class-a i foruma, pa do izuzetno vrednih nagrada i zabave.
Svaki učesnik ove manifestacije će od naših generalnih sponzora KRYOLAN i GLAMCOR dobiti plaketu, sertifikat ili nagradu u zavisnosti od lične posvećenosti i ambicija.
Učešćem na ovoj manifestaciji pruža Vam se idealna priliku da prikažete svoje veštine pred žirijem sastavljenim od vodećih ličnosti u našoj industriji. S obzirom na to da postoje odvojene kategorije za studente i profesionalce, sigurno postoji kategorija baš za Vas!

Sve informacije o Festivalu i pravilima možete pronaći na muafestival.com.

PRIJAVA

Kako biste učestvovali na drugom International M.U.A Festivalu by LoveRich potrebno je da ispunite formular koji možete pronaći na našem sajtu muafestival.com
Za sva dodatna pitanja i informacije, možete nas kontaktirati na mejl office@muafestival.com ili putem našeg broja telefona +381 69 777006
Početak manifestacije je 26.10.2019. dodelom akreditacija.

Vidimo se u Madridu!

 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER