Zatvori

VESTI


Fashion Scout London

OBJAVLJENO 16. MARCH 2017
Podeli:  
U svetu u kom se sudaraju moda i šminka, Kryolan je imao izuzetno zadovoljstvo da bude zvanični make-up sponzor za Fashion Scout u Londonu, što je partnerstvo koje traje već 5 sezona, sve do septembra 2019.
Fashion Scout se održava u prestonici mode, Londonu, i predstavlja međunarodnu izložbu modnih pionira tokom kultnog London Fashion Week-a; koji je podržao dizajnere uključujućiIris Van Herpen, Peter Pilotto, Eudon Choi, David Koma and Felder Felder.
Pod make-up vođstvom Lan Nguyen-Grealis-a, Kryolan proizvodi su oživeli predstojeće beauty trendove.
Trendovi leta/proleća '17 uključivali su sjajnu, svetlucavu kožu, smokey eyes i jarke boje; zbog čega su Shimmering Event tečni puder, Coloring Vision paleta i mat ruž za usne esencijalni make-up proizvodi.

Otkrijte šta se deršavalo iza kulisa na Fashion Scout-u pretragom našeg heštega #KryolanXFashionScout
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER