Zatvori

VESTI


Kryolan Masterclass 2017

OBJAVLJENO 16. JUNE 2017
Podeli:  
10. i 11. juna Kryolan Professional Make-up održala je svoj poznati i inspirativni Masterclass u Londonu.
Sa sjajnom međunarodnom ekipom vodećih šminkera iz zemalja poput Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Nemačke, SAD-a, Kanade i Indije, 100 učesnika je bilo zapanjeno njihovim veštinama.
Jordan Plath iz Kryolan-ovog Pro tima prikazao je izgled ozbilje povrede koja se može stvoriti pomoću Artex silikona.
Šminkerka Karin Darnell zapanjila je svojim znanjem prikazanim kroz rad sa zvezdama poput Rijane. Njena tema je bila ,,bež simfonija'' pomoću Dermacolor Body Camouflage za lice, uz dodavanje boje pomoću Kryola Senki za oči.
Guido Paefgen i njegov tim iz Nemačkog državnog pozorišta grada Majnca je pružio uvid u nemačka pozorišta kroz svoju temu - dodavanje oduizmanjem. Tema se ticala preuveličavanja oblika pomoću bodija i delova tela.
Svetski šampion u bodypainting-u Sanatan Dinda iz Indije demonstrirao je svoje napredne tehnike u bodypainting-u, složenim detaljima i procesu dizajna.
Mimi Choi iz Kanade oduševila je svojim pristupom prividne vizije pomoću jednog od naših najpoznatijih proizvoda - Aquacolor.
Šarmantni francuski šminker Jabé je otvorio drugi dan. Njegova prezentacija impresionističke i nadrealistične lepote je bila ispunjena bojama nanošenjem Supracolor boja u svim mogućim završnicama, od mat do sedefastih.
Ekspert za specijalne efekte Stuart Bray podelio je svoje znanje o suštinskoj stručnosti na polju make-up efekata nanošenjem detalja od lateksa na modela i oblikovanjem istog.
Abby Swain i Kate E Griffiths iz živopisnog mjuzikla Kinky Boots prikazali su drag šminku u vidu dva teatralna izgleda uz savete i trikove.
Teksture, boje i tehnike su bile glavna sadržina prezentacije trendova za jesen/zimu 2018/'19 od strane Kryolan Pro Tima koji je vodio glavni šminker Kryolan-a Paul Merchant.
Veliko finale #Kryolanmasterclass2017 je bio nastup jedne od vodećih svetskih modnih šminkera Sharon Dowsett. Ona je entuzijastično pričala o svojoj karijeri i o tome kako stvoriti priču za jedan izgled.
Tokom dva dana Kryolan Masterclass-a, publika je bila oduševljena veštinama i znanjem koje su stekli od šminkera koji su nastupali ali i od Kryolan tima.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER