Zatvori

VESTI


Međunarodne zvezde na pozornici MADS-a

OBJAVLJENO 14. MARCH 2016
Podeli:  
Publika je oduševljeno reagovala na ovogodišnji 7. po redu make-up design show. Sajam je učvrstio svoju poziciju kao kreativni sabirni centar za beauty šminkere i scenske šminkere iz pozorišta i opera, televizijskih studija, mjuzikala i filmske produkcije. 3500 stručnih posetilaca posetilo je Dizeldorf kako bi se nadahnuli nezaboravnom mešavinom informacija, usavršavanja i umetničkih elemenata. "Posetioci su mogli pratiti prezentacije velikih zvezda branše izbliza na glavnoj pozornici. Zatim, ovde su predstavljene nove tehnike, detaljno i u praksi," objasnio je direktor Mads-a Helmut Winkler.

Wolfram Langer, direktor berlinske kompanije KRYOLAN i ko-inicijator sajma, takođe je bio zadovoljan: "Bili smo u mogućnosti da ponovimo prošlogodišnje visoke standarde. Na Forumu za predavanja još jednom smo predstavili vrlo zanimljive mogućnosti od najvećih svetskih imena u tom sektoru. Posetioci i izlagači cene visoki nivo profesionalnosti na Mads-u, njegovu blisku atmosferu i savršene uslove za umrežavanje. Ove godine manifestacija je postala još više internacionalna - na primer, prvi puta su nas posetili šminkeri iz Švedske. Međutim, cilj ovde mora biti dovođenje još više stranih stručnjaka na sajam u Dizeldorfu."

Prvi put počasni gost Lianne Moseley predstavila je neverovatan Green Lantern izgled i pohvalila da je show bio veoma ličan i koherentan.

Sledeći make-up artist design show održaće se 1. i 2. aprila 2017. Paralelno s njim je i Beauty Dizeldorf od petka, 31. marta do nedelje, 2. aprila 2017, kao i Top Hair International Trend & Fashion dani od subote, 1. do nedelje, 2. aprila 2017.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER