Zatvori

VESTI


Pozivamo Vas na druženje sa Leanne Simmons, članicom Kryolan PRO tima

OBJAVLJENO 30. APRIL 2018
Podeli:  
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na KRYOLAN Red Carpet Event gde ćete imati prilike da se družite sa fantastičnom Leanne Simmons.

Leanne Simmons radi za Kryolan 7 godina, a u samoj industriji preko 9. Uža specijalnost joj je SFX, šminka za mlade, Fashion šminka kao i editorijali, HD-TV i kozmetička kamuflaža.
Njeno make-up iskustvo uključuje rad na brojnim nedeljama mode u Ujedinjenom Kraljevstvu i Evropi, kao i na događajima poput BRITS nagrada, Editorijal kampanje za Tresor Paris, Monster mashup muzičkog događaja, Pop Magazina, Style speaks časopisa iz Indije i Bambi nagrada u Nemačkoj, stvarajući izglede na poznatim ličnostima pre izlaska na crveni tepih ili binu.
Leanne je deo profesionalnog tima koji predvodi Paul Merchant i pomaže mu u sprovođenju vizija za Kryolan kalendare, kampanje i trendlook-ove.
Leanne smatra da joj putovanja pružaju šire znanje o tipovima kože i kulturama i odatle vuče inspiraciju za svoju make-up karijeru.


Na događaj su pozvani svi zainteresovani za rad Leanne i Kryolan-a, a ispratiće ga i profesionalni šminkeri i televizije.

Tema događaja je Red Carpet ali bez obaveze dress code-a! Družimo se 13.05. od 17h do 21h, u hotelu Marriott, u S-One Sky Bar-u.
Očekuje Vas piće dobrodošlice kao i poklončići, ali i 20 % popusta na ceo asortiman Kryolan-a dostupan na licu mesta.

Dođite da se družimo, šminkamo i naučimo nešto novo!

Rezervišite svoje mesto na vreme, pošto je broj učesnika ograničen!
+38762 950 895
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER