Zatvori

VESTI


U ime lepote

OBJAVLJENO 28. FEBRUARY 2018
Podeli:  
Bio je vizionar ceo život. Čak i u najmračnijim vremenima i najtežim situacijama, osnivač Kryolan-a Arnold Langer nije gubio ni hrabrost,ni optimizam, a naročito ne smisao za humor. Ali čak i najsnažnije osobe moraju nas napustiti. Sa velikom žalošću, saopštavamo da je Arnlod Langer preminuo 27. februara 2018. u 97. godini u svom rodnom Berlinu.

Rođen tokom Burnih dvadesetih godina u Berlinu, Arnlod Langer je rano otkrio strast prema šminci i pozorištu. Njegova vizija da proizvodi scensku šminku za novootvorena pozorišta nakon Drugog svetskog rata bila je početna tačka za uspešnu istoriju njegove firme. 1945. godine, on i njegova žena, Waltraud Langer, sagradili su Kryolan ni iz čega, samo pomoću marljivosti, volje i izuzetne istrajnosti. Danas, kompanija predstavlja vodećeg proizvođača profesionalne šminke širom sveta više od 70 godina, a proizvodi su sada dostupni u više od 90 zemalja na svim kontinentima.

Njegov moto, ,,prvo ljudi, onda kompanija'', još uvek ilustruje filozofiju naše kompanije. Čak i danas, izvršni direktor bavi se specijalnim zahtevima make-up artista. Slično tome, iskren razgovor sa kupcima i partnerima je od suštinskog značaja. ,,Individualnost nas čini velikim.''

Sledeći istu filozofiju, njegov sin, Wolfram Langer i njegovi sinovi Sebastian i Dominik Langer, uključujući njihove porodice, slede njegove stope. Nakon stabilne prošlosti, sada sledi moderna budućnost, koja će uvek nositi zaveštanje Arnolda Langera.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER