Zatvori

O PRO CARD-U

DOBRO DOŠLI!

Zadovoljstvo nam je da poželimo dobrodošlicu Vama, profesionalnom šminkeru, u Kryolan svet i naš PRO CARD program.

Da li tražite mesto na kome možete pronaći sve što Vam je potrebno za izuzetno raznovrstan rad u Vašem gradu, zemlji ili gde god se zatekli u svetu? Da li Vam je bitno da u svakom trenutku imate pristup pouzdanim i priznatim proizvodima i da ih možete kupiti bez po muke?

Kryolan možete pronaći u preko 90 zemalja na svim kontinentima sveta, a tamo možete dobiti pristup obimnom asortimanu profesionalnih Kryolan make-up proizvoda. Obučeno osoblje je u svakom trenutku tu da Vam pomogne svojim profesionalnim znanjem i savetima.

Želimo da Vas, kao šminkera, odmah prepoznaju kao lojalnog kupca Kryolan-a čim zakoračite u radnju koja je deo PRO CARD programa.

Prema tome, nudimo Vam naš novi Kryolan PRO CARD u nadi da ćete uživati u svim koristima koje donosi prilikom Kryolan kupovine.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER