Zatvori

PARTNERI

Globalna izložba za šminkere koja se održava u Los Anđelesu (Pasadena), Njujorku, Torontu, Vankuveru, Londonu i Sidneju želi Vam dobrodošlicu kao vlasniku PRO CARD kartice na svojim događajima i pruža Vam pogodne cene karata.
Godišnja izložba koja se održava isključivo za šminkere zajedno sa BEAUTY izložbom nudi Vam popuste na cene karata. Takođe ste dobrodošli u Kryolan salonu.
WBF je najveći i najvažniji svetski festival bodypainting-a. Održava se jednom godišnje na Vrbskom jezeru u Koruškoj. Kao član PRO CARD programa dobijate 20% popusta na svu robu koja se može kupiti na licu mesta na događaju ili tokom godine na WBF online shop-u.
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER