Zatvori

PREPORUKE

Predstavljamo Vam samo neke od mnogih vrhunskih šminkera, zvezda i časopisa koji su odabrali pomoć Kryolan-a prilikom stvaranja neverovatnog šminkerskog umeća.

“Ukoliko ste perfekcionista i zahtevate proizvod koji Vas nikada neće izneveriti, kao i ja, onda postoji jedan brend koji je izdržao test vremena tokom 23 godine koje sam profesionalni šminker, a to je Kryolan. Moj omiljeni proizvod je bez premca Dermacolor. Bukvalno imam jedan u svakoj torbi za set i nikada ne radim na filmu bez njih. Sjajni su za bilo šta, čak i High Definition, pošto se blendaju tako besprekorno i poštedeće Vas mnogo potencijalnih problema! Kada radite sa licem koje će biti veličine filmskog ekrana, BEZ Fotošopa na raspolaganju, iza Vas treba da stane sjajan brend. Zaista verujem da je Kryolan taj brend.”

SIÂN RICHARDS (LOS AĐELES)

“Koristim Kryolan proizvode kao neprocenjiv deo moje opreme preko 30 godina u polju šminke i frizure za filmove, televiziju i pozorište. Jednostavno ne putujem nigde bez njih. Sada je asortiman još veći i bolji sa nekim sjajnim novim i uzbudljivim proizvodima i za glamuroznu šminku i za šminku likova, ali i sa svim mojim starim favoritima. Odavde može samo na bolje i ja sam, i uvek ću biti, fan Kryolan-a.”

DANIEL PARKER (LONDON/PARIZ)

“Od Holivuda do Bolivuda, od Milka krave do Džejms Bonda, šminka iz Berlina je opčinila filmski svet: [...] Ono što čini kompaniju toliko uspešnom već 67 godina jeste korisnička služba, a njihovi korisnici su profesionalci [...]. Kryolan je božja kutija sa slikarskim bojama, svaka boja kože na planeti zemlji se može dobiti u Berlinu.”

"SAVRŠENE ILUZIJE", VOGUE, FEBRUAR 2013, FOTOGRAFIJA © ALEXI LUBOMIRSKI

“Fan sam Kryolan Professional proizvoda i njihovog tima još od početka moje karijere. Uvek postoji nešto novo što možete naučiti a ja volim da crpim inspiraciju iz novih inovativnih proizvoda. Ne mogu da živim bez asortimana Kryolan tečnih pudera, pogotovo HD micro foundation. Sjajni rezultati svaki put!”

LAN NGUYEN-GREALIS (LONDON)

“Kryolan Professional Make-up je jedan od glavnih brendova koje koristim. Sećam se kako sam bio uzbuđen kada sam dobio prvu Dermacolor mini paletu zato što su je svi moji učitelji i mentori imali u svojoj opremi. Ta paleta je bila poput značke za zasluge koja svima poručuje da sam napokon i ja profesionalni šminker! Ja sam veoma težak kada se radi o proizvodima i zahtevam visok kvalitet i istrajnost. Kryolan ispunjava ove standarde na jedan brilijantan način i neprevaziđen je za SVE medijske formate. Ja sam takođe i pomalo zavisnik od proizvoda, te sam uvek radostan zbog stalnog toka novih i inovativnih proizvoda koje oni predstavljaju.”

KEVIN JAMES BENNETT (NJUJORK)

“Ono zbog čega volim Kryolan Professional Make-up jeste kvalitet njihovih proizvoda. Zahvaljujući njihovoj šminci, moja koža izgleda zdravo i prelepo spolja, dok mi daje samopouzdanje iznutra. Prema meni, Kryolan proizvodi koje morate imati su High Gloss sjaj za usne i Eye Shadow senke zato što su dugotrajni, dok su im boje jarke.”

LEILA LOPES (MIS UNIVERZUMA 2011)

“Za mene je bila prava čast biti deo Kryolan međunarodnog tima tokom stvaranja make-up izgleda za novi korporativni dizajn brenda Kryolan Professional Make-up. To je bilo jedno od najinspirativnijih i najzabavnijih fotografisanja koje sam ikada radila. Zaista sam uživala u tome i cenim što sam se zahvaljujući Kryolan-u osećala slobodno da stvorim svoje najbolje radove. Glamour Glow puder je proizvod koji morate imati za postizanje ovih izgleda.”

YUKO TAKAHASHI (NJUJORK)

“Tokom svih godina u body painting industriji, Kryolan Professional Make-up je uvek bio sastavni deo naših torba sa šminkom. Dosledno visok kvalitet Kryolan proizvoda u oblastima četkica, sunđera i airbrush-a čine ih nezamenljivim. Nova linija Kryolan proizvoda Aquacolor Plus podići će njihov asortiman do novih visina.”

CREACHIEFS (BEČ)

“Bila sam zagovornik Kryolan profesionalne šminke za sopstvenu šminku na filmskim ekranima ali i van njih otkad sam započela svoju karijeru. Zatim, Kryolan je bio partner na indijskom izboru za Mis univerzuma I AM She, još od njegovog početka 2010. godine. Ima neverovatan asortiman proizvoda koji odgovara svakom tipu kože širom raznih zemalja, a njihova posvećenost kvalitetu je ono što ih čini izuzetnim brendom! Samo tako nastavi Kryolan!”

SUSHMITA SEN (MIS UNIVERZUMA 1994 I BOLIVUDKSA GLUMICA, MUMBAJ)

“Upoznat sam sa brendom Kryolan pre mnogo godina. 1987. godine sam postao dizajner/supervizor šminkera na seriji Star Trek i ostao tamo sledećih 18 godina. Veliki broj boja i nijansi Kryolan Aquacolor-a bile su najvažnija kozmetika od koje sam zavisio iz dana u dan. Aquacolor mi je pružio kvalitet, dugotrajnost i pokrivenost koje su mi bile neophodne; uvek bi izdržao tokom dugog dana snimanja. Kryolan profesionalna šminka, zajedno sa Aquacolor linijom, postali su veoma važan deo moje karijere.”

MICHAEL WESTMORE (LOS AĐELES)

“Sedište Kryolan-a, baš kao i GLOSSYBOX-a je u Berlinu. Ali to nije jedino što nas ujedinjuje. Kvalitet je više od obećanja ili slogana za Kryolan. Naše mušterije uživaju svaki put kada pronađu neki od sjajnih Kryolan proizvoda u svom GLOSSYBOX-u. Deimo entuzijazam i izuzetno cenimo profesionalizam Kryolan-a i prema tome smo veoma srećni zbog saradnje sa ovom kompanijom.”

CHARLES VON ABERCRON – IZVRŠNI DREKTOR GLOSSYBOX-A

“Volim da radim sa Kryolan šminkom. Sjajna je za moj posao zbog raspona boja i proizvoda koji pružaju mnogo mogućnosti za sopstveno izražavanje. Imaju sve što mi je neophodno za bodypainting i uvek mi je zadovoljstvo da radim sa Kryolan timom.”

JOHNY DAR (SINSINATI/LOS AĐELES)

 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER