Zatvori

DUO LEPAK ZA TREPAVICE TAMNI 7 G
 

1,520 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 05342/00
DETALJI: 7 g

DUO lepak za trepavice je lepak na bazi lateksa koji je stvoren za celodnevno nošenje veštačkih trepavica, a može se koristiti i za nanošenje individualnih trepavica. DUO lepak za trepavice je tamne boje nakon što se osuši, te se dobro uklapa sa tamnim ajlajnerima.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Water (Aqua), Rubber Latex, Cellulose Gum, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Ammonium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Formaldehyde, Iron Oxides (C177499). This product contains latex or other natural rubber proteins.

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    PRO LEPAK ZA TREPAVICE 4 G
    760 RSD
  • PRO LEPAK ZA TREPAVICE 15 G
    1,458 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER