Zatvori

FIKSATOR 50 ML
 

1,417 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02291/00
DETALJI: 50 ml neaerosolna sprej boca

Sprej za fiksiranje je specijalni kozmetički proizvod koji se nanosi preko šminke. Stvara nevidljivi zaštitni sloj koji produžava postojanost šminke kao i njen efekat. Sprej za fiksiranje je naročito delotvoran za bodypainting uz Aquacolor i druge proizvode na bazi vode.  PROČITAJ VIŠE >
Sprej za fiksiranje je specijalni kozmetički proizvod koji se nanosi preko šminke. Stvara nevidljivi zaštitni sloj koji produžava postojanost šminke kao i njen efekat. Sprej za fiksiranje je naročito delotvoran za bodypainting uz Aquacolor i druge proizvode na bazi vode. Sprej za fiksiranje se nanosi sa udaljenosti od otprilike 30 cm u tankom i ravnomernom sloju. Ostaviti da se osuši. Tada zaštićena šminka postaje otporna na razmazivanje i izdržava i pod izuzetno oštrim uslovima. Sprej za fiksiranje čini bilo koju šminku otpornom na hladnu vodu i značajno odlaže pogoršanje šminke na koži kao posledice znojenja. Ovaj proizvod sadrži alkohol i ne treba ga nanositi u blizini očiju ili sluznice. Lako se može ukloniti pomoću sapuna i tople vode.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Isopropyl Alcohol, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer, Isopropyl Myristate, Diisopropyl Adipate

PREPORUČUJEMO

 • ULTRA FOUNDATION
  3,209 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • NEMA NA ZALIHAMA
  FIKSATOR 100 ML
  2,093 RSD
 • NEMA NA ZALIHAMA
  ULTRA VAPORIZER SPREJ ZA FIKSIRANJE
  2,093 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER