Zatvori

HD MICRO PENA ZA ČIŠĆENJE
 

3,055 RSD
(1,697 RSD / 100 ml)

ŠIFRA PROIZVODA: 19662/00
DETALJI: 180 ml

HD Micro pena za čišćenje menja sastav nakon što se ispumpa i postaje gusta pena za čišćenje. Može se koristiti za veoma nežno uklanjanje šminke. Ima svež voćni miris zahvaljujući dodatom parfemu sa mirisom jogurta od divljih bobica. HD Micro pena za čišćenje odgovara svakom tipu kože.  PROČITAJ VIŠE >
HD Micro pena za čišćenje menja sastav nakon što se ispumpa i postaje gusta pena za čišćenje. Može se koristiti za veoma nežno uklanjanje šminke. Ima svež voćni miris zahvaljujući dodatom parfemu sa mirisom jogurta od divljih bobica. HD Micro pena za čišćenje odgovara svakom tipu kože. Treba je dobro promućkati pre upotrebe. Željenu količinu pene ispumpati na maramicu ili tufer i staviti na kožu. Proizvod se može staviti i direktno na kožu, a šminka zatim ukloniti pomoću tufera. Kao poslednji korak preporučuje se čišćenje čistom vodom.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Poloxamer 188, Polyquaternium-44, Panthenol, Hexylene Glycol, Glycerin, Fructose, Glucose, Phenoxyethanol, Citric Acid, Dextrin, Sucrose, Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Alanine, Hexyl Nicotinate, Parfum (Fragrance)

 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER