Zatvori

HD MICRO PUDER U PRAHU

4,882 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 19700/00
DETALJI: 20 g

HD Micro puder u prahu je transparentni lagani puder sa proteinima svile za matiranje i setovanje šminke. Njegove mikrofine čestice čine ga idealnim proizvodom za korišćenje kod fotografisanja kamerom visoke definicije.  PROČITAJ VIŠE >
HD Micro puder u prahu je transparentni lagani puder sa proteinima svile za matiranje i setovanje šminke. Njegove mikrofine čestice čine ga idealnim proizvodom za korišćenje kod fotografisanja kamerom visoke definicije. Inovativni sastojci imaju antiinflamatorni i antibakterijski efekat i štite kožu od ultraljubičastog zračenja.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

 
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Stavite malu količinu na kapke pre puderisanja.

SASTOJCI

Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Titanium Dioxide (nano), Hydrolyzed Silk, Calcium Sodium Phosphosilicate, Talc, Alumina, Simethicone, Mica and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Yellow 5 Lake CI 19140]

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER