Zatvori

MARLY SKIN - PENA ZA ZAŠTITU KOŽE
 

2,790 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 01696/00
DETALJI: 100 ml

Marly Skin je profesionalna pena za zaštitu kože koja čuva kožu od mogućih iritacija izazvanih upotrebom lepka, lateksa, hladne pene, silikona i drugih materijala.  PROČITAJ VIŠE >
Marly Skin je profesionalna pena za zaštitu kože koja čuva kožu od mogućih iritacija izazvanih upotrebom lepka, lateksa, hladne pene, silikona i drugih materijala. Marly Skin treba naneti na suvu i nemasnu kožu pre nanošenja samog proizvoda. Ukoliko se proizvod ravnomerno umasira u kožu, zaštitni sloj se stvara i unutra, ne samo spolja. Ova druga zaštita nalik koži garantovano traje bar četiri sata. Ovo važi čak i ako koža dođe u kontakt sa vodom, sapunom, sredstvom za dezinfekciju ili rastvaračem. Marly Skin ne proizvodi mastan osećaj niti izgleda masno, ne iritira oči i sluznicu. Služi samo za spoljašnju upotrebu ali se može naneti na celo telo. Marly Skin nije pogodna zamena za obavezne mere zaštite.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), TEA-Stearate, Butane, Sorbitol, Propane, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Tocopherol, Methylparaben, Propylparaben, Bisabolol, Parfum (Fragrance)

PREPORUČUJEMO

 • SPIRIT GUM 50 ML
  1,701 RSD
 • TEČNI LATEKS PROVIDNI 100 ML
  1,046 RSD
 • HLADNA PENA SF
  8,021 RSD
 • PRO SHIELD ZAŠTITNA PENA 50 ML
  1,102 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER