Zatvori

NATURAL KONTAKTNA SOČIVA A 08
 

1,860 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 50000/05
DETALJI: 12 meseci, 8,6 mm bazne krivine, 14,5 mm dijametra

Kryolan Natural kontaktna sočiva su sočiva prirodnog izgleda za suptilno ili snažno podešavanje prirodne boje očiju. Svaki set uključuje 2 sterilna obojena meka kontaktna sočiva (58% poliHema, 42% H20) u fiziološkom rastvoru.  PROČITAJ VIŠE >
Kryolan Natural kontaktna sočiva su sočiva prirodnog izgleda za suptilno ili snažno podešavanje prirodne boje očiju. Svaki set uključuje 2 sterilna obojena meka kontaktna sočiva (58% poliHema, 42% H20) u fiziološkom rastvoru. Pogledati letak unutra za više informacija. Kada se jednom otvore, garantovano traju 12 meseca ukoliko se pravilno čuvaju.

*) Od ključnog značaja je da se pre prve upotrebe sočiva izvade iz originalnog pakovanja i ostave u svežem rastvoru za sočiva najmanje 4 sata. Sočiva se mogu nositi u skladu sa instrukcijama tek nakon što obavite ovaj korak. Molimo Vas da pažljivo pratite sva dalja upustva za negu.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • TRIO SET SENKI ZA OČI - SMOKEY KOLEKCIJA
    2,775 RSD
    :: VIŠE BOJA
  • MAT RUŽ ZA USNE
    2,093 RSD
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER