Zatvori

PRO LEPAK ZA TREPAVICE 15 G

1,458 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 05347/00
DETALJI: 15 g

Pro lepak za trepavice je potpuno novi lepak za trepavice. Pro lepak za trepavice je lepak na bazi prirodnog lateksa posebno pogodan za trepavice i male dekoracije na koži. Kada ga uklanjate odlepite pažljivo.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

  • neutral
 
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Pro lepak za trepavice je sjajan za brzo prekrivanje obrva. Nakon što se proizvod nanese, prekrijte taman izgled dlake korektivnom bojom poput D30. Zatim stavite podlogu radi postizanja veličanstvenog finiša. Najprikladniji proizvodi za korektivnu boju su Dermacolor Camouflage Creme (D30) ili korektor sa četkicom (06).

SASTOJCI

Rubber Latex, Aqua (Water), Oleth-10, Hydroxypropyl Methylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance)

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

  • NEMA NA ZALIHAMA
    PRO LEPAK ZA TREPAVICE 4 G
    760 RSD
  • CIRKONI ZA TELO
    813 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER