Zatvori

SAPUN ZA ČETKICE
 

2,770 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 03498/00
DETALJI: 170 g

Kryolan sapun za četkice kombinuje odličnu efikasnost čišćenja tradicionalnih ručno pravljenih sapuna sa surutkom sa dodatnim svojstvom odmašćivanja prirodnog ulja narandžine kore. Savršena kombinacija za uklanjanje svih vrsta kremaste šminke i podloga uz održavanje elastičnosti i volumena četkica. Ekstrakt majčine dušice održava nizak nivo mikroba kod četkica čime se postiže optimalna profesionalna higijena.
Ne sadrži veštačke parfeme. Izražen je svež miris kore pomorandže i majčine dušice.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: (R)-p-mentha-1,8-diene

Hazard statements: H317 Može da izazove alergijske reakcije na koži. H412 Štetno za živi svet u vodi sa dugotrajnim posledicama.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P333+P313 Ako dođe do iritacije kože ili osipa: Potražiti medicinski savet/mišljenje. P501 Dispose of contents/container in accordance with local/regional/national/international regulations.

Warning

PREPORUČUJEMO

 • SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE ČETKICA 100 ML
  1,043 RSD
 • PREMIUM ČETKICA ZA UJEDNAČAVANJE
  3,055 RSD
 • PREMIUM ČETKICA ZA BAZU
  5,067 RSD
 • NEMA NA ZALIHAMA
  FIKSATOR 300 ML
  3,654 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER