Zatvori

SILIKONSKI LEPAK STRONG BOND 30 ML
 

5,928 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02100/55
DETALJI: 30 ml

Silikonski lepak Strong Bond je lepak za kožu na bazi silikona koji je izuzetno lepljiv. U poređenju sa silikonskim lepkom Regular Bond, lepljivost je još jača, te će ispuniti i najviša očekivanja. Aktivira se pritiskom tek kada ispari sav rastvarač. Ostavite da se lepak osuši u potpunosti pre nego što stavite prostetiku na kožu. Kada ste zadovoljni položajem pritisnite čvrsto.  PROČITAJ VIŠE >
Silikonski lepak Strong Bond je lepak za kožu na bazi silikona koji je izuzetno lepljiv. U poređenju sa silikonskim lepkom Regular Bond, lepljivost je još jača, te će ispuniti i najviša očekivanja. Aktivira se pritiskom tek kada ispari sav rastvarač. Ostavite da se lepak osuši u potpunosti pre nego što stavite prostetiku na kožu. Kada ste zadovoljni položajem pritisnite čvrsto. Silikonski lepak Strong Bond se sa kože može ukloniti samo sredstvom koje je namenjeno baš za uklanjanje ovog proizvoda - Sredstvo za uklanjanje silikonskog lepka.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: Naphtha (petroleum), hydrotreated light

Hazard statements: H304 Može izazvati smrt ako se proguta i dospe do disajnih puteva. H336 Može da izazove pospanost i nesvesticu. H411 Toksično po živi svet u vodi sa dugotrajnim posledicama.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece.

Danger

PREPORUČUJEMO

 • ALGINAT DE
  5,579 RSD
 • SREDSTVO ZA UKLANJANJE SILIKONSKOG LEPKA 100 ML
  1,172 RSD
 • SPIRIT GUM MAT 50 ML
  3,459 RSD
 • SILIKONSKI LEPAK REGULAR BOND 30 ML
  4,672 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER