Zatvori

TV SPIRIT GUM 1000 ML
 

11,707 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02114/00
DETALJI: 1000 ml

TV Spirit Gum je lepak za šminkere koji je namenjen posebno za lepljenje dlaka, brada i perika. Zbog specijalne mešavine prirodne smole, TV Spirit Gum nakon sušenja izgleda više mat i prirodnije na koži nego običan Spirit Gum.  PROČITAJ VIŠE >
TV Spirit Gum je lepak za šminkere koji je namenjen posebno za lepljenje dlaka, brada i perika. Zbog specijalne mešavine prirodne smole, TV Spirit Gum nakon sušenja izgleda više mat i prirodnije na koži nego običan Spirit Gum. Nanesite TV Spirit Gum na željenu oblast kože i ostavite da se donekle osuši. Zatim pritisnite predmet koji lepite. Za uklanjanje TV Spirit Gum-a sa kože preporučuje se MME sredstvo za uklanjanje Spirit Gum-a. Za uklanjanje sa čipke ili tila, ili drugih površina koje nisu ljudska koža, upotrebite sredstvo za uklanjanje Spirit Gum-a ili alkohol.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Alcohol Dent., Copal, Sandarac (Callitris Quadrivalvis Gum), Glycol Rosinate, Colophonium (Rosin), Silica, Fumaric Acid

 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER