Zatvori

ULTRA VAPORIZER SPREJ ZA FIKSIRANJE
 

2,093 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 09292/00
DETALJI: 100 ml

Ultra Vaporizer sprej za fiksiranje je inovativni proizvod za fiksiranje šminke. Ovo je blagi sprej za fiksiranje sitnih čestica koji postiže izvanredne mat i svetlosne efekte nakon nanošenja, te je vrlo pogodan za rad na kameri. Ultra sprej za fiksiranje pouzdano fiksira bilo kakvu šminku.  PROČITAJ VIŠE >
Ultra Vaporizer sprej za fiksiranje je inovativni proizvod za fiksiranje šminke. Ovo je blagi sprej za fiksiranje sitnih čestica koji postiže izvanredne mat i svetlosne efekte nakon nanošenja, te je vrlo pogodan za rad na kameri. Ultra sprej za fiksiranje pouzdano fiksira bilo kakvu šminku. Pre nanošenja na kremastu podlogu, nju prvo treba napuderisati. Sprej se nanosi u tankom i ravnomernom sloju i brzo se suši. Zaštićena šminka tada postaje izuzetno otporna na razmazivanje kao i vodootporna. Ultra sprej za fiksiranje sadrži manje alkohola od klasičnog spreja za fiksiranje, ali se ipak ne treba nanositi u blizini očiju ili sluznice.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Aqua (Water), Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Triethanolamine

PREPORUČUJEMO

 • TV PAINT STIK
  2,581 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • TRANSLUCENT PUDER 20 G
  1,324 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • ANTI-SHINE PUDER
  2,442 RSD
 • FIKSATOR 300 ML
  3,104 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER