Zatvori

TRENDLOOK

Podeli:  

JESEN.ZIMA 2016/17

Space Breeze

Ovaj zimski trend obavijen je romantičnim zimskim raspoloženjem u koje je ubrizgan futuristički svemirski sjaj.

Kiša metalik šljokica, mozaičkih ogledala, gracioznih silueta ogrnutih u svetle providne tkanine koje plešu niz modne piste, ovoj zimi pruža delikatniji stil nego uobičajeni zimski dizajni.

Minimalistički trend se rasterećuje od digitalnog doba pomoću prigušenih pastelnih boja, pokriven velom ledenog sjaja i primesom slatkoće. Sa reflektujućim ukrasima viđenih kod kreatora Giambattista Valli-ja i romantičnim finišom kreatora poput Alberta Ferretti-ja, Alexander McQueen-a, Givenchy-ja i Dolce & Gabbana, zimi 2016/17 pruža mirni odsjaj.

Uzimajući inspiraciju iz futurističkog, brilijantnog odsjaja na modnim pistama i životnog stila duhovnog rasterećenja, Kryolan se usresređuje na novi biserni odsjaj. Koža koja odiše bisernim, rosnim finišem i ledeni pink tonovi pružaju zimi rumenilo od hladnog vazduha. Za ovaj izgled, prigušene pastelne nijanse kombinovane su kako bi naglasile oči radi postizanja nežnog eteričnog izgleda sa ledenim trepavicama.

Šminker: Rosie | Fotograf: Jayesh Pankhania
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER