Zatvori

TRENDLOOK

Podeli:  

JESEN.ZIMA 2017/18

Earthed Satellite

U predstojećim trendovima za Jesen/Zimu 2017/18 prizemljeni smo hitnom i duboko ukorenjenom potrebom da se spojimo sa prirodom. Intezivne boje inspirisane su zlatnim časima sumraka i svitanja. Unutrašnji instinkt je oštar, izjave su smele i iskrene.

Kućna odeća je uklopljena sa vintidž stilom dedine majice i jasnim siluetama. Zemljani tonovi i prirodne tkanine poput vune i svile predstavljaju ključne elemente. Ovaj osećaj oslanjanja na samog sebe, oslobođen tehnologije, sa sobom nosi divlju i ukovrdžanu kosu koja je nalink na mekane oblake.

Na koži se nazire toplota i vibrantnost sunca. Obrazi su konturisani unutrašnjim sjajem uparenim sa dubljim i bogatijim tonovima. Oči su intezivne i dramatične. Duboki ljubičasti tonovi i metalik tonovi koji nalikuju na boju bobica okružuju celo oko, dok su usne pune i precizne. Mešavina sirovog sa definisanim prikazuje nesvakidašnji divlji šarm sa prefinjenim kvalitetom.


Korak 1

Hidrirajuća Ultra podbaza se nanosi pre Ultra Foundation radi postizanja besprekornog ali prirodnog pokrića. Prvo se definišu baza i oblik očiju pomoću HD Cream Liner (dark orchid), koji se nanosi preko kapaka i ispod donje linije trepavica. Kako bi se ovo setovalo, utisnite Sedefasta senka za oči (fairy tale G). Preko kapaka nanesite malo Sedefasta senka za oči (magenta G), Sedefasta senka za oči (M 23 G) i ‘W25 G’ are kako biste postigli dubinu i jedinstvenu vibrantnost.

Korak 2

Sedefasta senka za oči (lilac G) se utapkava u unutrašnje uglove oka tako stvarajući harmonični hajlajt u komplementarnim bojama.
Zatim se u pregib ublenduje Mat senka za oči (M 20) kojim se zatim postiže i smokey efekat u spoljašnjim uglovima oka. Takođe se nanosi i ispod donje linije trepavica kako bi se dodala definicija.
U centar kapaka utapkati Satin puder (SP 884) radi stvaranja sjajnog odraza.

Korak 3

Shimmering Event tečni puder (gold) utapkati u najviše delove lica, uključujući jagodice, bradu, sredinu nosa, kost ispod obrve i Kupidonov luk. Nežno izblendovati Viva Brilliant Color (gold) u Shimmering Event tečni puder, tako setujući tečnost i dodajući intezivnu vibrantnost ovim delovima lica, tako stvarajući utisak da sjaj dolazi iz same kože.

Korak 4

Naneti individualne trepavice pomoću Pro lepak za trepavice 4 g (neutral) stvarajući definiciju u uglovima oka. Srednje trepavice fokusirati na spoljni ugao, a manje na centar linije trepavica. Naneti HD Cream Liner (ebony) i u gornju i u donju vodenu liniju, uokvirujući oko i dodajući dramatičnu definiciju. Pomoću Puder za obrve (dark) popuniti i produžiti obrve.

Korak 5

Kako biste definisali oblik, izvucite liniju oko usana pomoću Faceliner (30) koji ćete potom izblendovati preko cele površine usana kako biste stvorili postojanu bazu za boju usana. Dermacolor Dermacolor Light Ruž za usne (DL 15) naneti preko celih usana u obilnom sloju. Zatim naneti Dermacolor Light Ruž za usne (DL 8) na uglove usana i blendati ka sredini, tako stvarajući efekat.

Šminker: Kryolan Pro Team | Fotograf: Jayesh Pankhania | Kosa: SDB Hair Team | Stajling: Joey Bevan

KORIŠĆENI PROIZVODI

  • NEMA NA ZALIHAMA
    PRO LEPAK ZA TREPAVICE 4 G
    760 RSD
    neutral
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER