Zatvori

TRENDLOOK

Podeli:  

PROLEĆE.LETO 2017

Electric Pop

Kryolan Electric Pop Trendlook izbija na scenu proleća/leta 2017 sa anarhijom boja, kreativnim sjajem i osećajem individualizma.

Sa očiglednim uticajem osamdesetih, kulturnom nostalgijom i omažem kultnim, ekcentričnim make-up stilovima ikona kao što su David Bowie, Annie Lenox i Cyndi Lauper, ovaj razigrani izgled ubrizgava zabavu u ovo godišnje doba.

Inspirisan motivom jake, nezavisne ženske forme iz osamdesetih, ovaj izgled obuhvata osećaj originalnosti, moći i radosti.

Make-up izgled Paula Merchant-a priziva grafički i digitalni osećaj modernog sveta, upotrebom jarkih boja i neustrašivih linija. Ovaj Trendlook visoke mode daje jednu smelu izjavu upotrebom prelepih, električnih smokey plavih očiju, oštrih grafičkih detalja na ajlajneru, plavih trepavica i izraženom vodenom linijom. Kompletiran purpurnom konturom kojom se ovaj dizajn uokvirio, šminkerka Emilie Guillermin je lepoti osamdesetih dala moderan obrt.

Proleće/leto je spremno da bude eksplozija kreativnosti i boja i istraživanje domena digitalne tehnologije, tako da spremite te make-up četkice!

Šminka: Emilie Guillermin
Fotografija: Graham Cann
Stajling: Joey Bevan
Film: Paul Bates
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER