Zatvori

TRENDLOOK

Podeli:  

PROLEĆE.LETO 2017

Exotic Burst

Egzotična eksplozija donosi tropske zrake sunca u beauty trendove proleća i leta 2017, inspirisane plažama Kariba i njihovom surferskom kulturom.

Prikazujući razigran bezbrižan i aktivan stil života koje može doneti letnje vreme, u ovom trendlook-u pojavljuju se intezivno jarke boje koje često dodaju kontraste kako bi prikazale vibrantnost. Eksperimentacija sa bojama i linijama podiže dnevnu i večernju šminku na potpuno novi nivo; savršen za brzi ritam društva u kome živimo.

Bogati zlatni tonovi na oku i prozračna koža prikazuju toplotu i harmonijski sjaj plaže okupane zracima tokom zalaska sunca. Sa nijansama tirkizne i plave koje stvaraju gradijent grafičkog izvučenog ajlajnera, ovaj prelepi izgled pruža glamuroznu transformaciju životu na plaži. Kako bi se ukazalo na jaki odsjaj vode, bilo to na vašem tropskom bazenu ili ogromnom okeanu, ovaj izgled je završen sočnim sjajnim usnama.

Surfujte na talasima ovog leta sa Kryolan-om!

Šminka: Paul James Merchant
Fotografija: Graham Cann
Stajling: Joey Bevan
Film: Paul Bates
 
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER