Kako da

Faun 2

Ovaj faunski izgled karakterišu lepe, velike uši i rogove. Kako rekreirati šminku ovog mističnog bića? U ovom tutorijalu ćemo Vam pokazati kako…
Pre
Lice treba biti bez ikakvih proizvoda. Za uklanjanje ulja ili nečistoća sa kože koristite Prirodna micelarna voda 120 ml.
Korak 1
Nanesite rogove na čelo i uši na vrh pravih ušiju; da biste to učinili, koristite Pros-Aide - originalni - 50 ml
Ostavite proizvod da se prosuši na protetici par minuta, a zatim pritisnite uz kožu.
Korak 2
Izblendajte rubove rogova sa Tečni lateks providni 100 ml. Proizvod pomaže u stvaranju efekta ozleđene kože. Ubrzajte proces sušenja uz pomoć fena za kosu ili ručnog ventilatora. Sealer pruža zaštitni sloj za rogove.
Korak 3
Sada pomešajte uši sa tekućim lateksom; koristite Make-up Sponge Angled.
Korak 4
Aktivirajte nijansu iz Body Illustration Make-up set sa 18 boja (Flesh) s BIC aktivator. Proizvod osigurava da boje izgledaju blago transparentno. Šminka će tada biti otporna na razmazivanje i vodootporna. Nanesite boju(e) tako da se rogovi i uši prirodno stope s kožom.
Korak 5
U ovom koraku pomešajte jednu ili više nijansi sličnih tonu kože Supracolor 8 ml te ih nanesite na celo lice i vrat. Nanesite proizvod delom sunđera za šminkanje.
Korak 6
Kako biste naglasili jagodice, upotrebite odgovarajuće nijanse Coloring Vision paleta sa 18 boja (Stage)
Nanesite boje na takav način da stvorite puno dubina.
Korak 7
Sada aktivirajte 082 i 545 iz Body Illustration Make-up set sa 18 boja (Flesh) sa BIC aktivator i utapkajte ih naizmenično sa prethodno odabranim bojama u nijansi kože na čelo. Ovo je za stvaranje mrlja i vena.
Korak 8
Područje oko rogova i na rubu kose je nešto intenzivnije naglašeno kako bi šminka izgledala trodimenzionalnije. Za to koristite nijanse 982 i 545.
Korak 9
Setujte šminku sa Translucent puder 60 g (TL 1) da fiksirate podlogu.
Korak 10
Sada malo ublažite vene tako što ćete pomešati boje na čelu sa Blue Master Precision Blending četkica.
Korak 11
Aktivirajte nijansu Henna iz Body Illustration Make-up set sa 18 boja (FX) pomoću BIC aktivator i nanesite na rogove. Izblendajte boju kutom sunđera za šminkanje.
Korak 12
Sada zalepite Puna brada i brkove Brkovi na lice koristeći HD Pro Gum 200 ml. Lepak se lako može naneti na til (osnovu brade). Pričekajte da se malo osuši, a zatim nanesite bradu na kožu.
Korak 13
Na kraju dodajte linije i konture na lice pomoću boja za senčanje iz Variety senke za oči sa 18 boja (V 2).

Korišćeni proizvodi