Zatvori

AJLAJNER

2,225 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 05320/01
DETALJI: 5 ml

Tečni ajlajner na bazi vode u pakovanju sa veoma kvalitetnom četkicom za ajlajner. Lako se uklanja pomoću sredstva za uklanjanje šminke sa očiju.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE
Traži boju

 • white
 • black
 
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Pomoću četvrtaste četkice nanesite ajlajner preko lažnih trepavica i tako uklonite bilo kakve ostatke praha.

SASTOJCI

Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyester-5, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Magnesium Aluminum Silicate, Disodium EDTA, Methylparaben, Sodium Stearate, Ethylparaben, Propylparaben and may contain: [+/ Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77499, Ultramarines CI 77007, Carmine CI 75470] May contain carmine as a color additive.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

 • HD CREAM LINER
  1,966 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • SREDSTVO ZA UKLANJANJE ŠMINKE SA OČIJU 100 ML
  2,395 RSD
 • SILCOPAD
  3,062 RSD
 • PURE PIGMENTI METALLIC
  2,308 RSD
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER