Zatvori

ALGINAT DE
 

5,579 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02730/00
DETALJI: 450 g

Alginat je profesionalni materijal za otiske koji služi za pravljenje negativa i preciznih detalja.  PROČITAJ VIŠE >
Alginat je profesionalni materijal za otiske koji služi za pravljenje negativa i preciznih detalja. Kosa mora biti prekrivena ćelavom kapom. Trepavice i dlake na telu treba blago prekriti sredstvom za uklanjanje šminke. Ukoliko pravite otisak lica, pomešajte oko 250 g Alginata DE sa hladnom vodom. Mešajte ručno, veoma brzo i snažno, dok se ne dobije veoma kremasta masa. Ovaj materijal Vam dopušta oko 5 minuta vremena za rad, koje umetnik može da iskoristi za mešanje i otiskivanje. Alignat DE nanesite sa obe ruke, tako da se otprilike ista količina nanosi na obe strane u svakom trenutku (tj. nemojte prvo raditi samo na jednoj strani pa na drugoj). Vodite računa da ne naneste Alginat u blizinu nozdrva modela. Nakon što se izmešani Alginat DE u potpunosti nanese, morate ga učvrstiti gipsanim zavojem. Čim se gips osuši, pažljivo skinite Alginat otisak sa kože pa ga odmah napunite gipsom. Ovo proizvodi krajnji pozitiv. Nakon što se pozitiv u potpunosti stvrdnuo, uklonite Alginat negativ i odložite ga na odgovarajući način. Ne može se koristiti ponovo.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • NEMA NA ZALIHAMA
  GEL-PENA 50 G
  1,367 RSD
 • HLADNA PENA SF
  8,021 RSD
 • BOJA ZA SILIKON
  558 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • NEMA NA ZALIHAMA
  HPS - A25 F HIGH PERFORMANCE SET SILIKONA SA BRZIM PROTOKOM 1 KG
  8,718 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER