Zatvori

ARTEX
 

3,627 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06560/00
DETALJI: 2x 40 ml

Artex je idealan za stvaranje 3D efekata na koži poput rana, ožiljaka i opekotina, kao i za sakrivanje neželjenih anomalija na koži. Pažljivo pomešajte u jednakim delovima (1:1) i nanesite na kožu. Možete stvoriti željeni efekat odmah nakon nanošenja. Proces očvršćivanja počinje nakon 5 do 6 minuta. Kada se ova plastična supstanca osuši, stvorite i željeni dizajn boja. Kada proizvod očvrsne, dalje promene nisu moguće. Krajnji efekat možete postići bilo kojom vrstom Kryolan masnih boja ili pomoću Body Illustration boja. Kako biste postigli prirodan ten, u Artex umešajte i proizvod Flocking. Fiksirajte puderom. Artex na koži ostaje fleksibilan i možete ga ukloniti tako što ćete ga jednostavno odlepiti. Artex nema miris. Kako biste sprečili da se proizvod osuši, dobro zatvorite pakovanje nakon svake upotrebe. Čuvajte ga na hladnom i suvom mestu i isključivo u originalnom pakovanju. Ovo je proizvod za specijalne efekte, a ne kozmetički proizvod. Čuvajte ga van domašaja dece.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • ŠPATULA ZA MEŠANJE ŠMINKE
  808 RSD
 • HD KRV U GELU
  2,078 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • BOJA ZA SILIKON
  558 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • NEMA NA ZALIHAMA
  HPS - A25 F HIGH PERFORMANCE SET SILIKONA SA BRZIM PROTOKOM 1 KG
  8,718 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER