Zatvori

DERMACOLOR SPREJ ZA FIKSIRANJE
 

2,302 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 72290/00
DETALJI: 150 ml Aerosol Can

Dermacolor sprej za fiksiranje koristi se za dodatnu zaštitu kamuflaže. Posebno je pogodan za šake i vrat. Dermacolor sprej za fiksiranje se nanosi nakon što se kamuflaža fiksira Dermacolor puderom za fiksiranje.  PROČITAJ VIŠE >
Dermacolor sprej za fiksiranje koristi se za dodatnu zaštitu kamuflaže. Posebno je pogodan za šake i vrat. Dermacolor sprej za fiksiranje se nanosi nakon što se kamuflaža fiksira Dermacolor puderom za fiksiranje. Dermacolor sprej za fiksiranje prska se direktno na kožu sa udaljenosti od 20 do 30 cm. Nakon što se osuši, kamuflaža postaje vodootporna. Lako se pere pomoću vode i sapuna. Sadrži filter za zaštitu od sunca US-SPF 25/SPF 20.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
PROFESIONALNI SAVET

Ukoliko želite da postignete Aquacolor finiš bez razmazivanja, aktivirajte ga pomoću Dermacolor spreja za fiksiranje umesto vode.

SASTOJCI

Contains: Benzophenone-3 Butane, Alcohol Denat., Propane, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Benzophenone-3, Isobutane, Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone), BHT

HAZARD STATEMENTS

Hazard statements: H222 Veoma zapaljiv aerosol. H229 Pressurized container: may burst if heated.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P211 Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. P251 Kontejneri pod pritiskom: Ne probadati/ probijati niti paliti, čak ni kad su iskorišćeni. P410+P412 Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama koje su veće od 50°C/122°F.

Dodatne informacije: Do not spray into eyes. Buildup of explosive mixtures possible without sufficient ventilation. Disposal / recycling of completely emptied container only.

Danger

PREPORUČUJEMO

 • ULTRA FOUNDATION
  3,209 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • DERMACOLOR CAMOUFLAGE CREME 4 G
  1,882 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • DERMACOLOR PUDER ZA FIKSIRANJE 60 G
  3,295 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • FIKSATOR 300 ML
  3,104 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER