Zatvori

FIKSATOR 75 ML
 

1,277 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02289/00
DETALJI: 75 ml

Novo zgodno putno pakovanje spreja za fiksiranje je specijalni kozmetički proizvod koji se nanosi preko šminke. Stvara nevidljivi zaštitni sloj koji produžava postojanost šminke kao i njen efekat. Sprej za fiksiranje je naročito delotvoran za bodypainting uz Aquacolor i druge proizvode na bazi vode. Sprej za fiksiranje se nanosi sa udaljenosti od otprilike 30 cm u tankom i ravnomernom sloju. Ostaviti da se osuši. Tada zaštićena šminka postaje otporna na razmazivanje i izdržava i pod izuzetno oštrim uslovima. Sprej za fiksiranje čini bilo koju šminku otpornom na hladnu vodu i značajno odlaže pogoršanje šminke na koži kao posledice znojenja. Ovaj proizvod sadrži alkohol i ne treba ga nanositi u blizini očiju ili sluznice. Lako se može ukloniti pomoću sapuna i tople vode.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
SASTOJCI

Butane, Isopropyl Alcohol, Propane, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer, Isopropyl Myristate, Diisopropyl Adipate

HAZARD STATEMENTS

Hazard statements: H222 Veoma zapaljiv aerosol. H229 Pressurized container: may burst if heated.

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P210 Držati dalje od izvora toplote/ varnica/ otvorenog plamena/ vrućih površina. - Zabranjeno pušenje. P211 Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. P251 Kontejneri pod pritiskom: Ne probadati/ probijati niti paliti, čak ni kad su iskorišćeni. P410+P412 Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama koje su veće od 50°C/122°F.

Dodatne informacije: Do not spray into eyes. Buildup of explosive mixtures possible without sufficient ventilation. Disposal / recycling of completely emptied container only.

Danger

PREPORUČUJEMO

 • AQUACOLOR PALETA SA 12 BOJA
  5,370 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • NEMA NA ZALIHAMA
  GELAFIX KOŽA
  1,213 RSD
 • FIKSATOR 300 ML
  3,104 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER