Zatvori

FILMSKA KRV ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU 100 ML

2,581 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 04031/00
DETALJI: 100 ml

Filmska krv za unutrašnju upotrebu predstavlja veštačku krv za specijalne efekte koja se može koristiti u ustima. Ova krv se može i progutati.  PROČITAJ VIŠE >
Filmska krv za unutrašnju upotrebu predstavlja veštačku krv za specijalne efekte koja se može koristiti u ustima. Ova krv se može i progutati. Zbog sadržaja alkohola, ovu krv ne bi trebalo koristiti na predelu oko očiju. Ovaj proizvod se ne može isprati iz kostima i drugih vrsta tekstilnih tkanina.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

  • dark
 
Boje
SASTOJCI

Aqua (Water), Alcohol, PVP, Silica, Glycerin, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Parfum (Fragrance) and may contain: [+/- Carmine CI 75470, Red 36 12085, Iron Oxides CI 77499] May contain carmine as a color additive.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER