Zatvori

FISH SKIN
 

6,948 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06599/00
DETALJI: ca. 25x60 cm, 1 komad

Fish Skin je veoma tanak providni materijal za specijalne efekte, modne i kreativne primene. Postoji mnogo načina za upotrebu ovog proizvoda. Pomoću njega možete vizuelno izmeniti oblik lica ili drugih delova tela. Takođe ga možete koristiti da odignete ili prekrijete delove kože pre nego što nanesete silikonske komade. Još jedna alternativna upotreba ovog proizvoda je uz Polyester Glimmer ili Kryolan cirkone za telo kako biste stvorili prelepe ukrase. Fish Skin zalepite pomoću Special Adhesive B ili Pros-Aide.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

 • ARTEX
  3,627 RSD
 • CIRKONI ZA TELO
  1,565 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • NEMA NA ZALIHAMA
  POLYESTER GLIMMER KRUPNE ČESTICE
  808 RSD
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER