Zatvori

GLATZAN NEOBOJENA ĆELAVA KAPA MALA
 

2,372 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02500/00
DETALJI: veličina - mala

Glatzan ćelava kapa je izrazito tanka plastična kapa, otporna na cepanje, napravljena od tečnog materijala za ćelave kape Glatzan.  PROČITAJ VIŠE >
Glatzan ćelava kapa je izrazito tanka plastična kapa, otporna na cepanje, napravljena od tečnog materijala za ćelave kape Glatzan. Ova ćelava kapa dolazi u dve veličine: velika i mala. Glatzan ćelava kapa se stavlja na modela i seče kako bi odgovarala glavi. Zatim se ivice lepe Mastix Spirit Gum-om počevši od čela, pa potiljka vrata i na kraju slepoočnica i ušiju. Kada se osuši ivice izgladite očvrslim lateksom ili lepkom za trepavice, pre nego što nanesete šminku. Iako možete naneti bilo koju šminku, mi preporučujemo specijalne masne boje za gumene predmete. Kao poslednji korak, pažljivo nanesite translucent puder u prahu.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER