Zatvori

HD PRO GUM 30 ML
 

3,459 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 02005/00
DETALJI: 30 ml

Novi lepak napravljen za upotrebu na kamerama visoke definicije koji ispunjava najviše moguće standarde. HD Pro Gum kombinuje sjajno prijanjanje sa izuzetnom fleksibilnošću. Viskozna tečnost ravna til tako da vlakna nisu vidljiva, što smanjuje senke od tila vidljive na HD tehnologiji. HD Pro Gum se lako nanosi i ispod i na til i može se i korigovati. Nakon što se pritisne na kožu, njegov prirodni sjaj se prilagođava bilo kom tipu kože. HD Pro Gum ne propušta tečnost i neće pobeleti.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
HAZARD STATEMENTS

Hazard-determining components of labelling: ethanol

Precautionary statements: P102 Čuvati van domašaja dece. P501 Dispose of contents/container in accordance with local/regional/national/international regulations.

Danger

PREPORUČUJEMO

  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE HD PRO GUM 50 ML
    823 RSD
  • SREDSTVO ZA UKLANJANJE HD PRO GUM U GELU 200 ML
    1,743 RSD
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER