Zatvori

HPS - A25 F HIGH PERFORMANCE SET SILIKONA SA BRZIM PROTOKOM 1 KG
 

8,718 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 60410/00
DETALJI: 1 kg

Silikon koji se suši na sobnoj temperaturi i izuzetne je dugotrajnosti i elastičnosti, sa odličnom elongacijom pri pucanju od 600%. Služi za pravljenje kalupa i kostima. Bele je boje ali ga je lako obojiti bojom za silikon (Artikal br. 60430).  PROČITAJ VIŠE >
Silikon koji se suši na sobnoj temperaturi i izuzetne je dugotrajnosti i elastičnosti, sa odličnom elongacijom pri pucanju od 600%. Služi za pravljenje kalupa i kostima. Bele je boje ali ga je lako obojiti bojom za silikon (Artikal br. 60430). Pakovanje čuvati čvrto zatvoreno na sobnoj temperaturi. Prilikom rada sa materijalom nije potrebno preduzeti specijalne mere predostrožnosti. Dobro pomešajte oba dela. Izbegavajte unakrsnu kontaminaciju delova. Pribor i pakovanje čistiti tako što ćete izvaditi silikon tek kada se u potpunosti osušio, a zatim očistiti izopropil alkoholom. Pažljivo postupajte tokom rada sa izopropil alkoholom.
NEMA NA ZALIHAMA
Podeli ovaj proizvod:  
Boje

PREPORUČUJEMO

  • CINE-WAX 110 G
    2,372 RSD
  • BOJA ZA SILIKON
    558 RSD
    :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER