Zatvori

HYDRO SPIRIT GUM 1000 ML
 

4,067 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 06004/00
DETALJI: 1000 ml

Hydro Spirit Gum je lepak za šminkere na bazi vode koji ne sadrži rastvarače. Hydro Spirit Gum je efektivan u kratkotrajnom lepljenju predmeta i za prekrivanje kose i obrva pre nego što se na njih stavi ćelava kapa ili plastična prevlaka.  PROČITAJ VIŠE >
Hydro Spirit Gum je lepak za šminkere na bazi vode koji ne sadrži rastvarače. Hydro Spirit Gum je efektivan u kratkotrajnom lepljenju predmeta i za prekrivanje kose i obrva pre nego što se na njih stavi ćelava kapa ili plastična prevlaka. Hydro Spirit Gum nanesite četkicom i pustite da se malo osuši pre nego što zalepite željene predmete. Pošto je ovo proizvod na bazi vode, suši se sporo. Proces sušenja se može ubrzati toplim vazduhom. Hydro Spirit Gum se može lako ukloniti sapunom i vodom.
Podeli ovaj proizvod:  
Boje
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 70 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER