Zatvori

ILLUSION PALETA SA 8 BOJA

9,028 RSD

ŠIFRA PROIZVODA: 05208/00
DETALJI: 20 g

Illusion u elegantnoj paleti sa ogledalom. Illusion je svestrani, lagani kremasti proizvod sa sjajnim finišem. Daje predivni baršunasti sjaj obrazima, usnama i drugim delovima kože.
Podeli ovaj proizvod:  

BOJE

Sensation
silk
velvet
cashmere
nappa
satin
organza
velours
chiffon
 
Boje
SASTOJCI

Hydrogenated Polyisobutene, Cocoglycerides, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Trihydroxystearin and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, Carmine CI 75470, Silica, Tin Oxide, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate] May contain carmine as a color additive.

Nijanse prikazane u tabeli nisu nužno identične sa originalnim nijansama proizvoda. Dostupnost prikazanih boja varira od zemlje do zemlje.

PREPORUČUJEMO

 • HD MICRO PRAJMER
  3,822 RSD
 • ILLUSION
  2,225 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • LIP STAIN RUŽ ZA USNE
  2,764 RSD
  :: VIŠE BOJA
 • ILLUSION PALETA SA 5 BOJA
  4,422 RSD
  :: VIŠE BOJA
 
Prihvatamo:
Uplata na račun
Plaćanje pouzećem
Šaljemo proizvode putem:
Besplatna dostava za porudžbine preko 20,000 RSD
Mi garantujemo kvalitet Kryolan proizvoda prodatih od strane naših ovlašćenih partnera. Ovo obećanje o kvalitetu ne obuhvata i internet sajtove treće strane.
KRYOLAN
U Kryolan-u mi pravimo šminku. Ali ne kao i svi drugi. Zato što za razliku od svih drugih, mi zapravo i pravimo sopstvenu šminku. Radimo to na svoj način već 75 godina i tri genercije. Mi razmišljamo o njima. Proizvodimo ih. Formulišemo i sa ljubavlju ih donesemo na svet. Postoji samo jedan istinski proizvođač profesionalne šminke. Postoji samo jedan Kryolan.
NAJNOVIJI TVITOVI
NEWSLETTER